Ineke en Hennie met hun inwonende kleinkind Devin

02-02-2021 514 keer bekeken

Hennie staat in het zonnetje op zijn balkon te genieten van het uitzicht en Ineke komt erbij staan. Er ontstaat een leuk gesprek en opeens gaat het raam open.

Kleinzoon Devin komt tevoorschijn, hij woont bij Ineke en Hennie. Zij wonen sinds een jaar in de Muntenbuurt. Voorheen in Galecop, maar het is belangrijk geworden om gelijkvloers te gaan wonen. Een stukje verderop werd eerst een woning aangeboden, maar die vonden ze niets. Deze woning is het helemaal! Het weidse uitzicht, we zitten hier heerlijk vrij en zeker niet onbelangrijk, er is een lift.

Er ontbreekt eigenlijk maar één ding in de Muntenbuurt

De ietwat verlegen Devin begint te stralen als hij vertelt wat hij het allerleukste vindt en er blijkt een ware waaghals in hem te schuilen. Freerunning, dat is rennen, springen, hangen en klimmen! Opa Hennie haakt daar meteen op in. Er ontbreekt eigenlijk maar één ding in de Muntenbuurt, waarbij hij veelzeggend wijst naar het veldje waar zij op uitkijken. Daar zou best een klimrek of een ander speeltoestel kunnen komen. Het grenst aan niemand zijn voordeur of tuin, dus daar heeft niemand last van.

Ze kunnen wel een uitdaging gebruiken

In de buurt wonen steeds meer kinderen. Hiernaast woont nog een jongen van dezelfde leeftijd als Devin. En daar weer naast woont iemand van zes jaar. Ze kunnen wel een uitdaging gebruiken, want voor de glijbaan worden zij veel te groot!

Cookie-instellingen