Welkom bij meedenken in Nieuwegein!

De gemeente Nieuwegein vindt het belangrijk dat bewoners meedenken over wat er met hun buurt gaat gebeuren. Dit kan via informatieavonden en wijknetwerken. Het kan nu ook via deze interactieve website ‘Meedenken in Nieuwegein’!   Het is laagdrempelig, u hoeft er geen avond voor vrij te houden of goed te kunnen schrijven en u hoeft ook niet voor een grote groep te praten. U gaat gewoon op het moment dat het u goed uitkomt naar deze website en deel uw ideeën met anderen!

Hoe werkt het?
Kies het project dat u interessant vindt en voeg uw idee toe. U kunt dit aanvullen met foto’s, filmpjes, plattegrondje en delen via sociale media als Twitter en Facebook. Ook kunt u reageren op ideeën van anderen. De gemeente Nieuwegein heeft spelregels opgesteld voor het gebruik van deze website.

Wat doen we met uw ideeën?
Alle ideeën die via deze website aangeleverd worden, is waardevolle informatie.  Per project geven wij aan wanneer en op welke manier wij de ideeën verwerken en naar u terugkoppelen. Wij zullen niet op alle ideeën afzonderlijk reageren. Het gaat hier dus niet om officiële inspraakreacties en u kunt er ook geen rechten aan ontlenen.

Even wennen…
Dit is het eerste jaar dat we met deze nieuwe website werken. Dat is voor u, maar ook voor ons, even wennen. Wij hopen dat u er veel gebruik van zult maken. En we vragen uw begrip voor het geval er dingen niet goed gaan of onduidelijk zijn. Heeft u tips of suggesties om de (informatie op de ) website te verbeteren? Laat ons dat ook weten via redactie@nieuwegein.nl.

Cookie-instellingen