Bas Voshol en de knappe mevrouw Lokhorst

29-10-2021 327 keer bekeken

De dochter van mevrouw Lokhorst vond het verstandig dat haar moeder in de buurt zou komen wonen, zodat ze een oogje in het zeil kan houden. Dat is al weer 12 jaar geleden en als 55-plusser had ze in dit wooncomplex de woningen voor het uitkiezen. Bas Voshol woont een paar verdiepingen boven mevrouw.

Een goede buur

Bas kwam op bezoek om een mooi boeket te brengen. Een tijdje geleden had hij corona en mevrouw Lokhorst heeft zo goed voor hem gezorgd. Een goede buur is het wat waard! Al zijn ze het niet altijd met elkaar eens. Zo vindt zij het stenen kunstwerk op het Muntplein schitterend, terwijl ze het van Bas weg mogen halen. Was mevrouw Lokhorst vier keer per week op het Buurtplein te vinden om een kaartje te leggen, is Bas na één keer sjoelen afgehaakt. Ze kunnen er hartelijk om lachen.

Het buurtbericht van Betere Buurten

Mevrouw Lokhorst vindt het buurtbericht van Betere Buurten leuk om te lezen, lekker geschreven en mooi vormgegeven. Ze begint te lachen, dat ga je zeker opschrijven! De stemming zit er goed in en ze schatert, zet boven het stukje dan ook maar “Bas Voshol en de knappe mevrouw Lokhorst”.

Cookie-instellingen